Nytårskoncert med et festfyrværkeri af storslåede arier og smukke duetter

Søndag den 28. januar 2024 kl. 15.00

Billetter på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/

Ægteparret Mette-Marie Øyen, sopran og Thomas Storm, bariton til nytårskoncert med arier og duetter fra operaen og operettens verden samt skønne toner fra berømte musicals.
Ved klaveret sidder Henrik Krogsgaard, der vil akkompagnere sangerne og hvem ved måske spille en lille solo. 

Koncerten bliver med humør, liv og kærlighed og hvor publikum bliver begejstret af deres skønne stemmer og optræden.

Thomas Storm (baryton) er uddannet ved konservatoriet i Odense og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København.Han har på få år etableret sig om en af de mest efterspurgte unge sangere. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen og Le Gerolier i Poulencs Les dialogues des Carmélites.

I sæson 2010/11 spillede Thomas Storm, Schaunard, i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohème sammen med verdensstjernen Anna Netrebko.

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og færdiggjorde sin Master i sang ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar med topkarakter, hvor hun havde prof. Michael Gehrke som lærer.
I sommeren 2016 rejste hun til New York for at synge under Scandinavia Music Festival.
Hun har modtaget legater fra flere fonde bl.a. Fridtmodt-Heineke Fonden, Oticon Fonden og Knud Højgaards Fond til færdiggørelse af sine studier i Tyskland.
Hun har også modtaget en etårig stipendiat fra Possehl-Stiftung 2014/15.

I 2018 stiftede hun Odense Sommeropera, hvor hun nu er leder. I 2019 havde de deres første forestilling Hans og Grete, der med stor succes begejstrede over 2000 børn og deres forældre, i sommeren 2020 afholdte Odense Sommeropera fire store sommerkoncerter på Sorte-brødre Torv.

Hun optræder tit på Den Fynske Opera, og i den forbindelse fik hun tilbudt rollen som Leonora i Maskarade af Carl Nielsen, en rolle hun fik Den Fynske Operas Venners Lars Waage prisen 2017 for.

Derudover har man bl.a. kunnet opleve hende som Grete i Hans og Grete af Humperdink ved Odense Sommeropera og Zerlina i Don Giovanni af Mozart med operatruppen Non Tardar, som mange skibonitter overværede på Skive Teater, i øvrigt sammen med Thomas Storm som netop Don Giovanni.

Mette Og Thomas