Søndag den 21. april kl. 15.00
Billetter på: https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/

Fra Showbåden 2023 kommer sopranerne Lisbeth Rasmussen Juel og Anna Vaupel med pianist Charlotte Thaning og giver en sprudlende koncert med liv og indlevelse.

Disse tre damer formår at sætte karakter på musikken, så det kan kun blive en meget flot, festlig og alsidig koncert.

I Showbåden 2023, som hed Havfruer i sigte, var Lisbeth Rasmussen Juel og Anna Vaupel klædt ud i deres forskellige roller og de blev leveret med charme og humør samt med stemmer så flotte og fine. Pianist Charlotte Thaning bakkede dem fint op og kæmpede også med regn og blæst. Trods de svære forhold formåede de at begejstre den fyldte båd.
Så en koncert i rolige forhold i pejsestuen i Lautrupgård Musik- og Kulturhus kan ikke andet end blive en stor succes. Forventningerne er store, men det kan de også indfri.

Koncerten tager udgangspunkt i musikken og showet "havfruer i sigte" med et udvidet repertoire med musik til enhver smag fra folkeviser og musical over klassiske Lieder, barokmusik, operaer af Puccini, Verdi og Dvorak.

Lisbeth Rasmussen Juel
Den danske sopran Lisbeth Rasmussen Juel er født i København. Her fik hun sin første professionelle sangundervisning hos den danske mezzosopran Maria Kontra, indtil hun i 2010 blev optaget på Det Kongelige Danske Musikhøjskole i København, hvor hun studerede hos Hanna Hjort.

Tilbage i 2009 vandt hun sin første sangkonkurrence i Danmark, den nationale sangkonkurrence for unge klassiske sangere "Unge synger klassisk".

Lisbeth Rasmussen Juel sørgede også for en lytteglæde. Hendes mørkt farvede stemme, som var fremragende i alle registre og var meget alsidig, udviklede en udstråling, der gjorde hendes solopartier til en oplevelse.
Se mere på: https://lisbeth-rasmussen-juel.de/da/vita-3/

Anna Vaupel
Anna Vaupel er uddannet operasanger og musicalperformer ved Goldsmith’s College, University og London i 2005, hvor hun tog sin Bachelorgrad i Drama & Theatre Arts, samt studier i opera hos Ian Adam og senere bl.a. hos Anne Margrethe Dahl. Hun har en Advanced Diploma i Musical Theatre fra Associated Studios, Performing Arts Academy, London og har arbejdet bredt med både musicals og operaroller. I London har hun bla. Medvirket i La Bohéme, Den Glade Enke og Abba Mania. I Danmark har Anna Vaupel, udover sine koncerter, bl.a. sunget på Copenhagen Operafestival, Opera Hedeland, Det Ny Teater m.fl.
Se mere på: https://www.facebook.com/officialannavaupel/

Charlotte Thaning, pianist
Charlotte Thaning (født 1971) er uddannet fra Det fynske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium hos Rosalind Bevan og Amalie Malling.
Hun har taget mesterklasser hos bl.a. Tatjana Nikolajeva, Istvan Lantos og Helmuth Deutsch og modtaget en række priser og legater bl.a. Esther Vagnings Legat og Victor Schølers æreslegat to gange.
Hun har givet solokoncerter i ind-og udland og både for dansk og belgisk radio, men er først og fremmest kammermusiker og akkompagnetør.
Se mere på: Charlotte Thaning

De Tre
Fra Showbåden 2023

Fra Showbåden 2023