Jonathan Koppel og Carina Tybjerg Thomsen

Jonathan og Carina.png                        

Lørdag den 3. november kl. 15.00

Oplev disse unge sangere, som vil give prøver på deres store talent. Det bliver en eftermiddag med mange forskellige godter, hvor man flere gange vil bryde ud i begejstring. De bliver ledsaget af pianist Troels Roland.

Johanthan Koppel og Carina Tybjerg Thomsen vil synge nogle af de skønne duetter fra operaen og operettens verden og de er gode til at supplere hinanden i duetter.

 

Der bliver lagt en masse forskellige bjælker i pejsen, som skal give liv og varme godt op under lieder, canzoni og ikke mindst operettearier af en af genrens mestre Emmerich Kalman.

Duoen vil med pianist Troels Roland guide jer trygt igennem programmets forløb - ingen bliver glemt!

Vel mødt til en eftermiddag for en hver smag med høje toner og godt selskab.

Billetpris kr. 150.- på www.lautrupmusik.nemtilmeld.dk

Lautrupgård Musik- og Kulturhus, Lautrupvej 2, 2750 Ballerup, Bus 350S lige til døren

 Jonathan Koppel har taget sin bachelor i sang fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og går nu i mesterlære hos den velrenommerede tenor, Reinaldo Macias.
Jonathan modtog forrige år Børge Schrøder og Hustru Herta Finnerups Musiklegat.
Hos OperetteKompagniet har han lavet St. Brioche i Den Glade Enke og Feri i Csárdásfyrstinden, ligesom han har gæstet både Nytårsgallaen og Den Ny Generation Synger Operette.

Han er søn af Thomas Peter Koppel og også han stod tidligt på de skrå brædder med sin medvirken som Cio-Cio Sans lille dreng i Madame Butterfly på Det Kgl. Teater.

Carina Tybjerg Madsen har bl,a, medvirket i Opera Hedelands opsætninger af f.eks. Puccinis ”Madame Butterfly”, Verdis ” Il Trovatore” og Bellinis ”La Sonnambula”.
Hun har sunget hovedroller i bl.a. Léhars ”Den glade Enke”, Janaceks ”Den fiffige lille Ræv” , ”Sommer i Tyrol” og Mozarts ”Tryllefløjten” og sunget solistpartier i ind- og udland i værker som Rossinis Stabat Mater,
I efteråret 2017 vandt hun konkurrencen “Grandi Voci” i Salzburg. Lige nu synger hun Rosalinde i Flagermusen med Operettekompagniet og kan ses på turné I hele landet frem til april næste år.
Carina går på Solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium ved Sangprofessor Helene Gjerris. Hun synger til daglig i Holmens Kirkes Kantori.

 

Arrangør: Brugerrådet i samarbejde med Lautrupgaard Musikfabrik og Lautrupværterne

med støtte fra Ballerup kommunes Kultur og Fritidsudvalg.