Søndag den 12. december 2021 kl. 15.00

Billetter - Pris kr. 150.- https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/ 

Pressebillede.jpg

Det er ingen hemmelighed at Sascha Dupont er fantastisk på et klaver. Hun har tidligere udtalt, at det eneste tidspunkt hun er 100% lykkelig er bag klaveret. Og det kan både ses og høres! Sascha leverer varen med en spilleglæde, der sjældent ses.

“Jeg elsker jul. Jeg elsker de smukke, danske sange og salmer. Jeg elsker jazz. Og en kombination af alt det er jo intet mindre end himmelsk!”

Sådan siger Sascha Dupont, der nu efter 12 år i USA er vendt hjem til Danmark for en periode.

Sascha har været en del af den danske musikbranche i over 20 år og på trods af, at hun har været fysisk væk fra Danmark siden 2008, har hun stadig spillet masser af koncerter her.  Bl.a. grundet hendes medvirken i den danske “supergruppe” Sing Sing Sing, som har turneret Danmark tyndt de sidste 10 år.

Måske er det derfor, hun de seneste mange år har spillet med mange af de store amerikanske jazznavne. Blandet med hendes unikke stemme og fortællinger fra nær og fjern, kan man forvente en underholdende aften i musikkens tegn. Som sangskriver og soloartist har Sascha adskillige albums bag sig, og hun vil også spille nogle af sine egne kompositioner.

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne

Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og  logo_mrk_transperant_nemtilmeld_small.png

dof