Sang fra operetter, musical og opera samt lieder

Søndag den 24. februar kl. 15.00
Dorthe Elsebet og Lars A.jpg
Denne koncert bliver en musikalsk eftermiddag med sang fra musical, operette og lidt opera af de kendte arier samt fra den danske kulturarvs musikalske afdeling.
Dorthe Elsebet Larsen synger jævnligt i bl.a. Tyskland med sit operashow, og er en erfaren liedsanger, både i Tyskland og Frankrig.
Med Lars Frost ved sin side får koncerten en ægte intim atmosfærde, som kan mærkes. Lars har en dejlig fyldig stemme med glød og varme.

Operasanger Dorthe Elsebet Larsen, uddannet solist fra Det Kgl. Teater, men er efterhånden blevet specielt i det lettere underholdende opera/operette repertoirer.
I 2001 vandt hun en international sangkonkurrence i Italien, som førte til engagementer både i USA, Frankrig og Italien.

Kom og vær i selskab med sang og musik til en koncert i hyggelige og intime omgivelser i det flotte Lautrupgård Musik- og Kulturhus. 

Operasangerinde Dorthe Elsebet Larsen, født og opvokset på Fyn, er uddannet fra Operaen/Det Kgl. Teater, og specielt i det underholdende repertoire har hun sunget adskillige forestillinger og koncerter med DR symfoni orkester samt landsdelsorkestrene. Hun synger jævnligt i bla. Tyskland med sit operashow, og er en erfaren liedsanger, både i Tyskland og Frankrig.

Kom, og vær i selskab med sang i vores pejsestue, det er næsten som at være derhjemme.

Arrangør:   Brugerrådet i samarbejde med Lautrupgaard Musikfabrik og Lautrupværterne med tilskud fra kommunens Kultur og Fritidsudvalg.

Billetter: 150 kr. via https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/