Søndag den 26. september 2021 kl. 15.00


Billetter på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/ - Pris kr. 100.-

Ninna Milner.jpgNinna.png

Denne eftermiddag kan Ninna Milner opleves med sit band som også medvirker på Ninnas nye pladeudgivelse“Treasures of the Heart”, Bandet består af  Lars Emil Riis (flygel, keyboard), Tomas Raae (kontrabas, cello, guitar) og Lis Wessberg (trombone).

Dansk vokaljazz der stiller det universelle spørgsmål: Gemmer hjertet på flere svar, end vi aner? Den erfarne og albumaktuelle jazzvokalist, Ninna Milner, er ikke i tvivl: At hjertet ved besked, er jo ikke nogen nyhed. Det er med hjertet, vi kan opleve de dybeste niveauer af sympati, empati og medfølelse. 

Ninna Milners optrædener er centreret omkring tanken, at musikken kan få os til at slippe kontrollen og lade noget andet og mere umiddelbart tage over og måske opleve at lytte med hjertet og ikke kun med hjernen. Denne vision for musikken realiserer Ninna Milner hver gang hun optræder.  

Det aktuelle og anmelderroste album Treasures of the Heart (2020) tager netop udgangspunkt i lytteoplevelsen, der stilistisk skriver sig ind i vokaljazztraditionen med associationer til både Diana Krall og Chet Baker – dog med et friskt, opdateret og samtidsaktuelt udtryk.  

Jazzanmelder Kjeld Frandsen anmeldte i Berlingske, 2016, albummet Songs for Sentient Beings med fokus på det helstøbte, erfaring, sikkerhed, dejlig stemme, fornemme tekster, melodiøs musik og placerede albummet på top-10 listen over bedste jazzalbums i 2016.

Og om Treasures of the Heart skrev Henrik Palle i Politiken: Moderne skandinavisk jazz, javist, men der gemmer sig finurligheder og sprælske henvisninger i et design, der virkelig ikke er IKEA-møbel, men tegnet af en arkitekt med kærlighed og glimt i øjet.

Se mere på https://ninnamilner.dk.

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne

Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og Nemtilmeld.dk  

 

dof