Søndag den 31. oktober 2021 kl. 15.00

Billetpris kr. 150. på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk 

Billedrække.pngCecilia samlt.jpgGert Henning Jensen Smalt.jpgKnud Rasmussen Godt.png
Cecilia Lindwall      Gert Henning Jensen      Knud Rasmussen

Deres repertoire er ganske bredt og spænder fra den lettere genre, film- og musical hits, over danske og svenske viser til de store opera-partier. De bliver akkompagneret på bedste vis af Knud Rasmussen på flygel.

Cecilia Lindwall, debuterede som Musetta i La Boheme på Den Norske Opera i 2000. Samme år vandt hun den internationale operakonkurrence , Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin, hvilket resulterede i et engagement som fast solist ved Stadtheater Braunschweig, hvor hun har sunget omkring 15 hovedroller.

Hun er født og opvokset på Öland i Sverige og uddannet ved Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo.

Siden 2008 har Cecilia Lindwall boet og arbejdet i København.

I efteråret 2015 sang hun hovedrollen som Sylvia i Czardasfyrstinden på Hofteateret i København med Operettekompagniet og i 2018-19 var hun med i ensemblet i Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

Hun har gæstet Malmø operaen, Det kgl Teater i København og operaer og festivaller i Norge i roller som Violetta i La Traviata og Michaela i Carmen.

Gert Henning Jensen er uddannet som tenor på Operaakademiet i København og ved Mozarteum i Salzburg. Han har desuden sunget i Københavns Drengekor og læst Medicin på Københavns Universitet. Udover opera er han en flittig koncertsanger, og han har udenfor landets grænser optrådt på mange teatre og festivaler som Royal Opera House i London, Metropolitan Opera i New York, Opera de Bastille i Paris, Staatsoper i Berlin, Santa Fe Opera i New Mexico samt Pesaro Festival og Salzburger Festspiele. Han har sunget talrige lyriske partier på Det Kongelige Teater og andre europæiske scener. Desuden har han optrådt som David i Richard Wagners Mestersangerne i Nürnberg på bl.a. Metropolitan Opera i New York 1998.

Knud Rasmussen uddannet, som pianist v. Det fynske Musikkonservatorium med diplomeksamen i klaver 1989, og uddannet som organist ved Det kgl danske Musikkonservatorium med Kirkemusikalsk Diplomeksamen i 1994.

Knud Rasmussen har en omfattende virksomhed som repetitør bl.a. i forbindelse med mange operaforestillinger f.eks. Stig Fogh Andersens og Niels Borksands opsætning af Niebelungens Ring i 2013, desuden v. Kirsten Schultz Hansens operaforestillinger i forbindelse med Operakompagniet: bl.a. Carmen, Tryllefløjten og La Traviata.

Knud Rasmussen har været fast akkompagnatør for forskellige operaunderholdnings-ensembler bl.a. De tre kgl Tenorer, De tre kongelige Sopraner og Nordic Singers.

Til daglig er Knud Rasmussen organist v. Virum Kirke, hvor han har været ansat siden 2002, og har her fungeret som koncertarrangør og medvirket ved utallige kirkekoncerter.

Adressen er: Lautrupgård Musik- og Kulturhus, Lautrupvej 2, 2750 Ballerup

Arrangør: Lautrupgård Musik– og Kulturhus og Lautrupværterne med støtte af Ballerup Kommunes Kultur– og Fritidsudvalg og Nemtilmeld.dk

 dof