Søndag den 13. november kl. 15

Billetpris kr. 170. på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk 

Tatiana og Per.png
Koncert Tatiana Kisselova og Per Jellum 

pianist: Knud Rasmussen

Søndag den 13. november kl. 15.00

Det bliver spændende at møde de to forskellige verdener, men en ting er sikker og det er kvaliteten, den bliver i højsæde med drama, humør og charme.
Tatiana har arbejdet med mange forskellige tenorer og denne gang bliver det Per Jellum, som er et hit for os at få. Der er stor efterspørgsels efter Per Jellum og det gjorde at han måtte melde afbud sidste år. 

Tatiana Kisselova Gudnæs er kendt som en altid glad og humørfyldt sangerinde og pianist og hun har så stor erfaring med mange forskellige koncertformer.

Per Jellum er dramatisk tenor, men startede med adskillige store partier i operettegenren, bl.a. på Hofteatret i København. Disse inkluderer Danilo (Den Glade Enke), Eisenstein (Flagermusen), Zedlau (Wienerblod), Leopold (Sommer i Tyrol) og senere har Per Jellum haft operaroller som Don José (Carmen) og titelrollerne i Parsifal af Wagner og Abu Hassan.

Mere om:
Tatiana Kisselova var kun godt halvandet år gammel før hun sang sine første strofer. Hun kom i musikskole som 6-årig, hvor der var undervisning tre gange om ugen i flere forskellige fag. Et år senere startede hun i skolen og sideløbende med skolen og musikskolen gik hun også til dans – standarddanse – og spillede basketball – til trods for hun ikke er så høj. Efter at have forladt skolen fortsatte hun uddannelse til klassisk sangerinde og pianist gennem otte år på det vi her i Danmark vil kalde Musikkonservatoriet. 
Sang, musik og dans er hele Tatianas liv. Den altid glade og humørfyldte sangerinde og pianist er gift med Michael Gudnæs og har boet i Borup gennem alle 22 år. "Michael er også interesseret i musik og støtter op om min karriere. Hun mødte ham og faldt for ham da hun underviste ham i klaver".
Tatiana elsker alle musikgenrer – lige fra klassisk til jazz.
Udover at drage ud til koncerter, hvor hun forener en række skønne egenskaber som gør hendes kunstneriske arbejde til en stor oplevelse for alle har hun mange andre ting på programmet. Hendes vidunderlige stemme og musikalitet, kombineret med charme og hendes før nævnte sprudlende humør, går i hjertet på publikum. 

Mere om:
Per Jellums operadebut var som Gastone i La Traviata og han har også sunget Le Remendado i Carmen.
Han har været med i tre af de store Gilbert & Sullivanroller: Nanki-Poo (Mikadoen), Kaptajn Cochran (Pinafore) og Piratkongen (Piraterne fra Penzance).
Per Jellum har sunget med alle landsdelsorkestre i Danmark og debuterede i 2018 som solist på Den Jyske Opera og ved Copenhagen Opera Festival.
Hans koncert/oratorierepertoire inkluderer Händels “Messias”, Beethovens 9. symfoni, Gounods Ceciliamesse, Francks Jesu 7 ord på Korset og Verdis Requiem. Som Romanzesanger har han optrådt med Tostisange.
Per Jellum har en universitetsgrad i Engelsk fra Københavns Universitet, hvorfra han også har studier i Ægyptologi, Græsk Poesi og Renæssancekundskab. Han taler syv sprog, herunder tysk, fransk og italiensk og er stolt far til en teenagedreng.

Adressen er: Lautrupgård Musik- og Kulturhus, Lautrupvej 2, 2750 Ballerup
Arrangør: Lautrupgård Musik– og Kulturhus og Lautrupværterne med støtte af Ballerup Kommunes Kultur– og Fritidsudvalg og Nemtilmeld.dk

 dof