Søndag den 20. marts 2022 kl. 15.00

Julie1.jpgFritjof1.jpgJacob Beck1.jpg

Julie MeeRa Albertsen og Fritjof Fuglesang. To unge sangere der har prøvet meget i deres unge alder. De kommer med et meget varieret program. Pianist Jacob Beck er en erfaringen pianist og konferencier.

Julie og Fritjof har optrådt sammen bl.a. i Den fynske opera i efteråret 2021 i C.E.F. Weyses ‘Sovedrikken’. En borgerlig komedie med rødder i den klassiske danske syngespils- og vaudevilletradition.

Julie MeeRa Albertsen, sopran,er uddannet fra både konservatorium og operaakademi. Allerede inden endt uddannelse debuterede hun i 2015 på Det Kongelige Teater. Det skete i Kasper Holtens opsætning af Jægerbruden, og året efter sang hun partiet som Barbarina i Figaros Bryllup. Sommeren 2017 var Julie engageret af Aarhus Sommeropera, og i foråret 2018 sang hun bl.a. rollen som Frasquita i Helsingør Kammeroperas opsætning af Carmen, og så er hun solist ved en koncertrække med Prinsens Musikkorps.

Fritjof Fuglesang, lyrisk baryton,han afsluttede sin bachelor i klassisk sang på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København sommeren 2019 med Hanna Hjort og Jens Søndergaard som sine lærere - og med højeste karakter.

I sommeren 2021 afsluttede han samme sted sine kandidatstudier i sang hos Susanna Eken og Jens Søndergaard.

Fritjof har allerede haft stor koncertvirksomhed i Danmark. Gennem årene har han medvirket som solist i flere oratorier, operetter og operaforestillinger.

Jacob Beck, pianist. Han er født i landsbyen Aunslev ved Nyborg og uddannet ved musikkonservatoriet i Odense, Hochschule für Musik, Theater und Medien i Hannover, studier i New York og med debut fra solistklassen på Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne

Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og Nemtilmeld.dk  

 

dof