Søndag den 24. marts kl. 15.00

Operettebåd2018Jøder.jpg
Dagens koncert bliver med to både charmerende og velsmurte talenter, sopran Julie Albertsen og tenor Fredrik Bjellsäter, og traditionen tro bliver det den veloplagte pianist Jacob Beck, som præsenterer programmet.

De leverer programmet fra Operettebåden, som er en sejlende forestilling, der spiller hver sommer i Københavns kanaler ved CPH Opera Festival.

Denne gang skal vi rundt om det solide fingeraftryk, som jødisk musiktradition har sat på teatermusikken, ikke mindst med den rørende nyklassiker Spillemand på en Tagryg.

1800-tallets danske pendant til operaer og operetter var det såkaldte danske syngespil, og der bliver åbnet for skatkisten med de musikalske kronjuveler fra bl.a. Elverhøi og Der var engang.

Og endelig skal vi have et større uddrag fra operetten over dem alle, nemlig Strauss' geniale Flagermusen med dens sentimentale valse, strunke marcher og saftige arier. Det bliver festligt, fyrigt og med lidt held også lidt fjollet.

Arrangør:   Brugerrådet i samarbejde med Lautrupgaard Musikfabrik og Lautrupværterne med tilskud fra kommunens Kultur og Fritidsudvalg.
Info på www.lautrupmusik.dk

Billetter: 150 kr. via https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/

PR om koncert den 24 marts2.png