Søndag den 17. maj 2020 kl. 15.00

Bjælke med foto.png

Den knuselskelige Lisbeth Kjærulff står for løjerne på spindesiden, mens hendes mandlige modpart Bo Kristian Jensen giver hende sang til stregen. Og vanen tro vil kaptajn Jacob Beck traktere klaveret og føre os igennem kanalerne med anekdoter og røverhistorier.

Årets operettebåd kommer traditionen tro den halve klode rundt. De begynder med både smægtende og fandenivoldske klange i russisk tone. De mellemeuropæiske operetter vrimler med russere, som tilfører musikken både vemod og vildskab - og russerne kan skam også selv komponere, så det driver. Glæd dig til Prins Orlofsky fra Flagermusen, Léhars Volgasang og ikke mindst den så berømte russiske Moskva-nætter.

Derpå går turen til Amerika og noget af al den fortryllende hel- og halvgeniale musik, vi møder i tegne- og animationsfilm. Hvem husker ikke Bella notte fra Lady og Vagabonden, al den vidunderlige musik i Askepot eller hvad med de livlige operettetoner fra Mary Poppins?

Endelig kommer vi til alperne med den uopslidelige Sommer i Tyrol, hvor kærlighedsforviklingerne mellem kroholderske Josepha og hendes tjener Leopold sprudler med gode toner, så vi lover, vi nok skal ende I sommersol ved Den hvide Hest.

Billetter af kr. 150 på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk 

Arrangør: Brugerrådet og Lautrupværterne. 

Støttes af Ballerup Kommunens Kultur- og Fritidsudvalg og sponseret af logo_mrk_transperant_nemtilmeld_small.png