Dario Campeotto samt flere kor og orkestre

Dario Campeotto - pressebillede2.jpeg

Parkkoncert på Lautrupgård

Med Dario Campeotto på toppen og husets kor og orkestre vil der blive liv i parken med musik og sang og der er fri entré.

Søndag den 27. maj - kl. 12.30 – 17.00 - Bus 350S kører lige til døren

Sted: Lautrupgård Musik- og Kulturhus, Lautrupvej 2, 2750 Ballerup

Medbring gerne madkurve, tæpper eller stole, vi har dog en del borde og bænke opstillet rundt i parken. Drikkevarer kan købes ved de opstillede boder.

Parken vil summe af liv og musik hele eftermiddagen, så kom og få en hyggelig søndag i parken ved den store rødbøg.

Noget for børnene: De lokale spejdere DDS 3 Sjangeli venter på at tage imod alle børnene med aktiviteter. 

Dagens program:

Kl. 12.30 Det ku’ vær’ vær’

Kl. 13.00 ShowSingers

Kl. 13.30 Ballerup Brass Ensemble

Kl. 14.00 KlapperSangerne

Kl. 14.30 Magiba

Kl. 15.00 Dario Campeotto

Kl. 16.00 Lady Marmalade Band

Det ku’ vær’ vær’ er et rytmisk lille band med hang til swingmusik, blues, jazz og evergreens, som spreder hygge med deres musik.

ShowSingers synger sit sidste vers!

Kom og sig farvel og tak for al musikken til ShowSingers Ltd.
Ved parkkoncerten får du sidste chance for at høre ShowSingers synge deres velklingende rytmiske sange hentet fra jazzen, rocken, poppen og latinmusikken.

I 32 år har de været en integreret del af Ballerups musikliv med deltagelse i Musikfestivals, Musikshows og Musikfester foruden ved selvstændige koncerter eller koncerter sammen med andre af Ballerups grupper og orkestre.

Men nu er det slut. Efter 32 år slutter de til sommer, mens legen er god.

Lad ikke denne chance gå fra dig og kom og hør deres rytmiske vellyd, klange og harmonier.

Ballerup Brass Ensemble, er et helt nyt Brass ensemble, etableret i 2017, med professionelle og semiprof. musikere. Grundbesætningen i ensemblet er en Brass kvintet, altså fem messingblæsere, som spiller både klassisk og mere swingende og populære toner. Et fleksibelt ensemble, der musicerer til alle anledninger.

KlapperSangerne er et blandet, flerstemmigt kor på omkring 40 medlemmer der synger både rytmisk og klassisk. Et spændende og meget varieret repertoire, med fortrinsvis jazz, viser og pop. Gennem sine korarrangementer har den topprofessionelle, dynamiske korleder Ole Jørgensen givet sangene et “pift” af jazz, hvilket løfter sang og musik til rytmiske højder. KlapperSangerne er seriøse, men har det samtidig hyggeligt og sjovt.

Magiba spiller musik af John Mogensen og kendte floklore fra mange lande samt slagerhits med sangerne Lotte Walther Skyt og Søren Hansen under ledelse af Torben Liljeroth.

Med tværfløjte, harmonika, guitar og mandoliner samt deres to sangere spiller Magiba et stort alsidigt program, der spreder glæde, hvorhen de kommer. Orkestre har rejst meget og derigennem fået en masse inspiration, som de nyder godt og giver videre til deres tilhørere.

Lady Marmalade Band spiller dansevenlig og iørefaldende pop -, disco - og rock numre, som mange kender. De giver udtryk for at der er noget for enhver smag indenfor denne genre. Repertoiret spænder over mange års populærmusik - lige fra Jerry Lee Lewis og Beatles til 1990'ernes disco numre - og selvfølgelig nummeret Lady Marmalade, der blev et af Patti LaBelle's store hits.

arr. Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupgaard Musikfabrik. Koncerterne er støttet af Ballerup Kommunes Kultur og Fritidsudvalg

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/LautrupgaardMusikOgKulturhus/

Ved meget dårligt vejr rykkes indendørs på Lautrupgård