Søndag den 20. september kl. 15.00


Tatiana Kisselova, russisk operasanger synger opera, operette og musical

Billetpris kr. 150. på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk 
Der er begrænset billetter til salg
Tatiana - 3A.jpeg

Tatiana forener en række skønne egenskaber, som gør hendes kunstneriske arbejde til en stor oplevelse. Hendes vidunderlige stemme og musikalitet, kombineret med skønhed, charme og et sprudlende humør, griber ethvert publikum om hjertet og efterlader ingen upåvirket.

Hun er en lyrisk sopran, fyldt af en livsglæde og musikalitet.

Du kommer til at høre musik af Caccini, Puccini, Mozart, Dvorak, Rimskij-Korsakov, Grieg, Offenbach, Lehar, Gershwin, Bernstein. Desuden danske og russiske sange.

Nogle har lyst til at høre opera, andre vil have musical og operette, og Tatiana mestrer disse genrer. Som tilhører bliver man inddraget og smittet af hendes festlige humørfyldte optræden, og stemningen er høj.

Tatiana er uddannet som sangerinde og pianist i Rusland og har boet i Danmark siden 1995. Hun er efterspurgt som sangerinde og festarrangør i Danmark, men hun har også optrådt i Sverige, Spanien, Rusland og Malta. Tatiana er et talentfuld og festligt menneske, og hendes tilstedeværelse og sprudlende humør garanterer at ethvert publikum får en fantastisk oplevelse.

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne
Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og  logo_mrk_transperant_nemtilmeld_small.png

dof