Søndag den 23. oktober 2022 kl. 15.00

Operettekompagniet præsenter
Vibeke.jpgCarol & Thomas.jpg

Vibeke Kristensen - Thomas Peter Koppel - Carol Conrad, piano

Søndag den 23. oktober 2022 - Billetter - Pris kr. 170.- på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/ 

Vibeke Kristensen er sopran og Thomas Peter Koppel tenor, så det giver store muligheder for nogle dejlige duetter. Også arierne står i kø denne eftermiddagsstund med OperetteKompagniet. Begge to har optrådt overalt i Danmark, og i 2004 debuterede Vibeke på Det Kongelige Teater. Også Thomas har vist sig frem på nationalscenen, i over to årtier. Carol Conrad tilhører de fremmeste pianister, vi har herhjemme.

Vibeke Kristensen (sopran) er uddannet på Det Norske Musikkonservatorium med afsluttende studier på Opera-Akademiet i København i 2006. Hun debuterede på Det Kgl. Teater i 2004. Udover flere optrædender på nationalscenen har hun også gæstet Den Jyske Opera og i 2012 hædredes hun som “Årets Sanger” af Operaens Venner for sin præstation i titelrollen i Snehvides Spejl af Niels Marthinsen.

Vibeke har desuden optrådt på adskillige af sit hjemlands større scener, heriblandt som Susanna i Figaros Bryllup på Den Nye Opera i Bergen, Adele i Flagermusen på Operaen i Kristiansund og Adina i Elskovsdrikken på Opera Nordfjord. Hun er en hyppigt brugt solist i oratorier og de fleste symfoniorkestre i Skandinavien har haft hende i folden. Vibeke modtog Edith Allers Mindelegat i 2007 og Ålborg Operapris i 2012.

Thomas Peter Koppel er ud af den musikalske Koppel-familie og stod allerede på scenen som 8-årig på Sydney-Operaen. Den egentlige debut fandt sted i Frimurerlogens Festsal i 1994 som Prins Tamino i Tryllefløjten med Det Unge Operacompagnie. Han har været ansat på Det Kongelige Teater i over to årtier, hvor han har portrætteret 40 roller indenfor det lyriske tenor-repertoire. Nick i Poul Ruders´ Reumert-vindende Tjenerindens Fortælling, Antonio i Stormen af Thomas Adès dirigeret af komponisten selv, den gale italienske sanger Alfred i Peter Langdals udgave af Flagermusen og et indhop som Grev Almaviva i Barberen i Sevilla bør fremhæves. På Det Ny Teater igen Alfred i Flagermusen og senere Camille de Rosillon i Jean Voigts sidste mesterstykke, Den Glade Enke. Koppel har desuden adskillige uropførelser i ind- og udland på samvittigheden.

Han har en rig koncertvirksomhed, der bringer ham rundt i hele landet og resten af Skandinavien og så er han at finde på flere udgivelser. Thomas Peter Koppel er medstifter af OperetteKompagniet, der på femte år nu dykker ned i det store wieneriske arkiv og skaber egen-produktioner, der turnérer rundt i alle afkroge af Danmark. Han indhenter hædersbevisninger for sit iværksætteri og er en lystig og uformel foredragsholder i mange forskellige sammenhænge.

Pianist Carol Conrad blev født i Chicago og uddannet som pianist ved University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York. Carol Conrad har siden 1993 fungeret som repetitør og akkompagnatør på Det Kongelige Teater, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Det Ny Teater, Den Nye Opera, Operaakademiet, Carl Nielsen Internationale Konkurrence, Danmarks Radio og har haft en stilling som solorepetitør på Den Kongelige Opera i København. Carol har været med til at stifte OperetteKompagniet sammen med Thomas Peter Koppel.

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne

Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og Nemtilmeld.dk  

 

dof