Praktiske oplysninger

Der er to måder at tilmelde sig på.
Alle orkester, kor og band tilmelder man selv direkte til det enkelte hold.
Alle instrumentalhold og Sang- og Stemmetræning tilmeldes til musikskolelederen Torben Liljeroth på mail musikfabrikballerup@gmail.com og evt. telefonisk henvendelse på telefon 20709575. 

På instrumentholdene modtager du efter tilmelding en bekræftelse på mail med kontonr. 53390244195
Kursuspriser: Prisen på kurserne er forskellig, idet den er beregnet ud fra holdenes time- og deltagerantal m.m. 

Betaling: Du kan betale via netbank, som bankoverførelse eller i banken med navn og holdnr., men først efter henvendelse.

Undervisningsmaterialer Alle udgifter til noder og andre materialer afholdes af deltagerne. Anskaffelsen sker samlet efter aftale med læreren på det enkelte hold.

Udenbys deltagere: Deltagere, der ikke bor i Ballerup kommune eller de omkringliggende kommuner, skal opgive CPR-nr.

Lektioner: En lektion er 45 minutter samt pauser som tillægges.

Startdato/sted: Dato for holdenes start og undervisningssted oplyses ved henvendelse og er anført ved de enkelte hold 

Fortrydelse og afmelding: Tilmelding er bindende uanset tilmeldingsform, og uanset om du møder op eller ej. Fortryder du din tilmelding, betaler vi gerne pengene tilbage indtil 14 dage før holdstart, mod et ekspeditionsgebyr på 100 kr.
Hvis et hold ikke bliver oprettet, kontakter vi dig og du får automatisk pengene retur. Du kan dog også overføres til et andet hold, hvis du ønsker det.
Manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling.

Levering er foretaget når kurset mv. er igangsat. Der tages forbehold for ændring af undervisningssted og underviser. Ved eventuel aflysning af kurset, foredraget eller øvrigt arrangement kan startdato ændres. Ved aflysning tilbagebetales det indbetalte beløb.

Nedsatte priser: I Ballerup kommune er der intet tilskud til pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige.

Ferie og fridage (begge dage inkl.) Spørg læreren, eller kontakt kontoret for oplysning om ferie og fridage. Forbehold: Vi tager forbehold for lærerændringer, udsættelse af kursusgange, flytning af undervisning, aflysninger, underviserskrift, ændring af kursussted og ligesom der tages forbehold for trykfejl.

Henvendelse: Til Lautrupgård Musikfabrik musikskoleleder Torben Liljeroth
Telefon 2070 9575
Mail: musikfabrik@lautrupmusik.dk
Skolens mail @lautrupmusik.dk bruger TLS 1.2. Det betyder, at afsendelse og modtagelse af fortrolige oplysninger er krypteret, hvis deltagernes mailudbyder også understøtter TLS 1.2. 

Musikskolens adresse er: Lautrupvej 2, 2750 Ballerup (henvendelse efter aftale) - CVR-nr. nr. 26326370 

dof