Søndag den 8. september kl. 15.00

Billetpris kr. 190.  på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/

Den svenske mezzosopran Josefine Andersson kommer sammen med Thomas Storm og giver en koncert, hvor man kan mærke den dybe fyldige glød og her bliver det fremført af nogle sangere der mestre deres stemme. Josefine har en mimik og charme der smitter og samtidig en stemme med stor tekniske overskud og Thomas ligeså, de vil give en fortryllende koncert søndag eftermiddag.

Josefine Andersson, mezzosopran
Hun har den mørke, rige farve i sin stemme. Nogle gange sjovt, men især empatisk og levende med en stor variation i sit hendes fremtoning.
Intensiteten af ​​hendes stemme, hendes tekniske overskud og til sidst, men ikke mindst hendes rolige og selvsikre, venlige blik giver koncerten et højdepunkt."
Josefine Andersson har arbejdet på skandinavisk operas mest prestigefyldte scener i mere end et årti, på trods af at hun først for nylig er blevet færdig med sin eksamen fra Royal Opera Academy i Stockholm. Hun fik sin professionelle debut i København i 2009, hvor hun sang Dryad i Den Kongelige Operas opsætning af Ariadne auf Naxos.
Josefine Andersson var i Baltoppen Live i januar med Opera for alle – alle for opera med Guido Paevatalu og leverede en imponerende præstation.

Thomas Storm, baryton
Han er uddannet ved konservatoriet i Odense og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København. Han har på få år etableret sig om en af de mest efterspurgte unge sangere. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen og Le Gerolier i Poulencs Les dialogues des Carmélites.
I sæson 2010/11 spillede Thomas Storm, Schaunard, i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohème sammen med verdensstjernen Anna Netrebko.

Jacob Beck, piano 
Han er en dansk pianist. Han er født i landsbyen Aunslev ved Nyborg i 1972. Han er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense, Hochschule für Musik, Theater und Medien i Hannover, studier i New York og med debut fra solistklassen på Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Derudover har han uddannet sig som sceneinstruktør ved Odsherred Teaterskole.

Ud over virket som pianist er Jacob Beck foredragsholderkoncertkonferencier, skuespiller og teaterinstruktør. Blandt andet er han instruktør i operakompagniet Nontardar, på Operettebåden under Copenhagen Opera Festival, i operettekompagniet Polyhymnia og har modtaget Vibedehusfondens hæderslegat for sin indsats for operette i Danmark.

 

 

 

 

De Tre På Stribe 4.Jpg